ZOUT

ZOUT, geeft karakter en kleur aan het media aanbod in Oirschot

ZOUT is er voor en door de burgers van Oirschot.
ZOUT brengt nieuws, achtergronden en opinie over ‘wat er gebeurt’ in de gemeente Oirschot. Oirschotse zaken die met bestuur, politiek en samenleving te maken hebben krijgen een podium in ZOUT. Burgers die mede burgers willen informeren, krijgen die kans in ZOUT en kunnen onlinen met elkaar in gesprek gaan.

ZOUT streeft ernaar de zaken die tot nu toe missen in de Oirschotse media, te weten het Oirschots Weekjournaal, het Eindhovens Dagblad en nieuws van de gemeente Oirschot, aan te vullen. Onafhankelijk, neutraal door ieders inbreng en gratis beschikbaar. Kleurrijk met karakter.

Zeker over politieke zaken is objectiviteit een streven dat onmogelijk te realiseren is. Daarom kiest ZOUT ervoor om niet persé dat ene, objectieve geluid na te streven maar om juist kleurrijk én verdraagzaam te zijn. Binnen algemene fatsoensregels is elke politieke opinie en elk maatschappelijk geluid welkom. Als daardoor respectvol debat ontstaat, dan beschouwt ZOUT dat als winst.

De initiatiefnemers van ZOUT zijn geen professionele journalisten. Wij zijn burgers die burgers informeren en zijn zelf niet kleurloos, we hebben een mening. Daarom zoekt ZOUT uitdrukkelijk naar auteurs en gastauteurs van zoveel mogelijk kleurtinten die eenmalig of regelmatig een bijdrage willen leveren. Door een artikel onder uw naam te schrijven over een onderwerp dat u raakt of door te reageren op een gepubliceerd artikel.

Dit is een, in de gemeente Oirschot, nieuw en uniek experiment. U bent van harte uitgenodigd er gebruik van te maken en de redactie te laten weten hoe we ZOUT nog waardevoller voor u kunnen maken.

U kunt ZOUT volgen via de website, de nieuwsbrief en social media.

Artikelen, uw ideeën en suggesties kunt u richten aan : redactie@oirschot.org

De redactie van ZOUT


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[mc4wp_form id=”96″]

Geef een reactie

Ontdek meer van ZOUT

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading