Landbouwtransitie

Legalisatie mestopslag in Haghorst weer stap dichterbij, tot verdriet van bewoners Stille Wille

Rens Van Ginneken 27-05-21, Bron: ED

HAGHORST/MIDDELBEERS – De Gemeente Hilvarenbeek wil groen licht geven voor een mestopslag aan de Nijssenstraat in Haghorst. Sinds 2016 zorgde die mestzak voor honderden meldingen van stankoverlast door bewoners van woonpark Stille Wille.

De Ontwerp Omgevingsvergunning voor de mestopslag van het agrarisch bedrijf Rejo Bekersberg B.V. van Arie Reijrink ligt sinds 12 mei ter inzage en is voorzien van een hele trits aan documenten, die de randvoorwaarden moeten borgen. Onder meer een afzuiginstallatie met een luchtwasser aan de mestzak en een akoestisch rapport moeten zorgen dat de overlast voor de buren beperkt blijft.

Lees verder > ED

One thought on “Legalisatie mestopslag in Haghorst weer stap dichterbij, tot verdriet van bewoners Stille Wille

  1. Verleende omgevingsvergunning, uitgebreide procedure
    • Nijssenstraat 4 te Haghorst, Rejo Bekersberg B.V., het permanent opslaan van mest van derden. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn t/m 8 december 2021 in te zien bij de gemeente Hilvarenbeek. Wilt u de stukken inzien? Dan kunt u contact opnemen (minimaal 2 dagen van te voren) via het e-mailadres gemeente@hilvarenbeek.nl of via het telefoon-nummer (013) 505 83 00

Geef een reactie

Ontdek meer van ZOUT

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading