de O

Op zoek naar nieuwe plek voor kunstobject gele O

2 thoughts on “Op zoek naar nieuwe plek voor kunstobject gele O

 1. De gemeente vraagt U om mee te denken over een neiuwe locatie voor de O.
  De leden van het burgerpanel hebben alvast een uitnodigng gekregen.
  Ben benieuwd hoe de overige burgers hun mening kunnen geven.
  ZOUT staat natuurlijk open voor alle burgers van Oirschot …..
  _________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Beste panellid,

  U heeft het vast weleens gezien: de grote gele O op de Markt in Oirschot. Met dit kunstobject, dat tijdelijk op deze locatie staat, laten we zien wie we willen zijn: een levende erfgoedgemeente. Nu het merk Oirschot en het kunstobject bij veel mensen geland is, verplaatsen we de gele O naar een andere, definitieve locatie. En die locatie bepalen we samen met u!

  U kunt uw stem tot en met zondag 26 september 2021 uitbrengen. Het invullen van de vragenlijst neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag. Het is belangrijk dat de vragenlijst uitsluitend wordt beantwoord door degene aan wie de uitnodiging is gericht.

  Het beantwoorden van de vragen kan op elk moment worden onderbroken, om vervolgens op een later tijdstip te worden hervat. Hiervoor klikt u dan nogmaals op bovenstaande link en u komt dan in de vragenlijst op het punt waar u de vorige keer bent gestopt.

  Gemeente Oirschot werkt samen met Research 2Evolve (R2E), een onafhankelijk full-service onderzoeksbureau. Het bureau staat borg voor een zorgvuldige behandeling van vertrouwelijke onderzoekgegevens. De antwoorden die u ons verstrekt worden vertrouwelijk behandeld.

  Bij voorbaat danken wij u hartelijk voor uw deelname!

  Met vriendelijke groet,
  Inwonerspanel Oirschot
  ________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Uw mening
  De nieuwe locatie van de gele O bepalen we niet alleen. Daarom vragen we u om mee te denken. Omdat niet iedere locatie geschikt is voor een kunstobject, maakten we alvast een voorselectie. Wat vindt u de beste plek? U kunt stemmen op één van de volgende vier locaties:
  1. Sint Jorisstraat
  2. Kempenweg/de Kemmer
  3. Eindhovensedijk
  4. Standaardplein

  Vindt u geen van de bovenstaande locaties geschikt? Ook dan kunt u dat aangeven in de enquête.

  De vragenlijst vind ik nogal sturend en weinig gelegenheid biedend om een andere dan de 4 voorgegeven keuzen in te dienen.
  Niet sturende enquestes maken is blijkbaar best lastig voor de gmeente Oirschot.

  Mijn antwoorden op de vragenlijst : https://drive.google.com/file/d/1_O5vIhDsaP8mvRlK1grYGpW57XQBjuhd/view?usp=sharing

Geef een reactie