ZOUT

De zwarte onderkant van ZOUT

Onderhand begint ZOUT aardig uit de kluiten te wassen. Zowel qua abonnees, pagina’s die wekelijks bekeken worden (>1000) en het aantal artikelen, onderhand meer dan 170. De redactie neemt zich in ieder geval voor de artikelen ter beschikking te houden. En niet zoals bij het Oirschots Weekjournaal het geval was, alle voorgaande jaargangen weg te gooien, zodat we op ons geheugen moeten vertrouwen wat er in de afgelopen 4 jaar gebeurde in Oirschot.

Wij hebben geprobeerd het terugvinden van al die artikelen voor U gemakkelijk te maken. Op de eerste plaats is er een zoekvenster waar U zoektermen in kan typen. En U kunt alle artikelen over een bepaald onderwerp of onderdeel van een bepaald thema oproepen. Daarvoor moet U wel afdalen naar de zwarte onderkant van alle pagina’s.
U vind daar dan ook de laatste 10 recente commentaren terug.

Over commentaren gesproken. Wij vinden het erg fijn dat meer en meer mensen reageren op artikelen. Hoe meer mensen aan het woord komen, hoe meer onze opzet slaagt, de zaken van meerdere kanten te bekijken. Als U een reactie plaatst, kunt U aangeven dat U op de hoogte wilt worden gehouden van eventuele nieuwe reacties op Uw commentaar.

Ook kunt U sinds kort een duimpje voor het artikel opsteken (zonder in te loggen). Zoals U weet doen de auteurs en de redactieleden hun werk als onbetaalde vrijwilligers. De waardering moet dus komen van uw terugkoppeling. We geven graag toe, dat een flink aantal duimpjes ons stimuleert het werk voort te zetten. Tevens krijgen we daarmee een indruk welke artikelen U bevallen en welke minder. Daar zouden we nog wel eens rekening mee kunnen gaan houden 🙂

We hopen dat U in de tussentijd ZOUT ervaart als bedoeld :
een aanvulling op de Oirschotse nieuwsmedia, niet flauw en met karakter!

Geef een reactie

Ontdek meer van ZOUT

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading