voorzieningen

Werkzaamheden aan de provinciale weg N395 tussen Oirschot en Hilvarenbeek

In 2022 gaan we verder met de werkzaamheden aan de provinciale weg N395 tussen Oirschot en Hilvarenbeek. Het gedeelte van de weg tussen het kruispunt Lindeakkers/Antoniusstraat (Oostelbeers) tot aan de kruising Kempenweg/Beerschotseweg (bij bedrijventerrein de Scheper) is als eerste aan de beurt. Later in 2022 gaan we aan de slag met het stuk tussen de kruising Lindeakkers/Antoniusstraat in Oostelbeers en de Doornboomstraat in Middelbeers. Nog iets later is het deel tussen het Doornboomplein en de Rijtseweg in Diessen aan de beurt.

Graag informeren wij u over de voorgenomen werkzaamheden in 2022 en de planning die daarbij hoort. Ook eventuele hinder, en de maatregelen die wij nemen om die zoveel mogelijk te beperken komen aan bod.

Samen met aannemer BAM Infra organiseren wij een online informatiebijeenkomst. Wij nodigen u van harte uit om deze live uitzending bij te wonen.

Wanneer?
De online informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 24 januari 2022.
De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.

Hoe aanmelden?
Om de bijeenkomst te kunnen bijwonen, moet u zich bij aanvang registreren via deze link: https://live.sommedia.nl/N395werkzaamheden.
De link is ook te benaderen via de button op onze website: www.brabant.nl/N395.
Daar vindt u ook uitgebreide informatie over de aanpak van de N395.

Live uitzending
U kunt de bijeenkomst thuis vanuit u woonkamer bijwonen via een livestream. Tijdens de bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen via een chatfunctie. Enkele vragen worden tijdens de bijeenkomst live beantwoord. Vragen die niet in de uitzending aan de orde komen zullen wij achteraf alsnog behandelen via de BAM projecten app en/of in de eerstvolgende nieuwsbrief. Indien nodig kunnen we ook individueel contact opnemen.
 
De informatiebijeenkomst wordt gelijktijdig uitgezonden via EENFM! in Oirschot (Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1316, Trined kanaal 520).

Terugkijken
Tot een week na de bijeenkomst is de webcast terug te kijken via de link https://live.sommedia.nl/N395werkzaamheden
Er is dan géén mogelijkheid meer tot het stellen van vragen via de chatfunctie.

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met mij op door te mailen naar N395@brabant.nl.


Met vriendelijke groet,

Anja Schievink

Omgevingsmanager provincie Noord-Brabant
Projectteam N395

3 thoughts on “Werkzaamheden aan de provinciale weg N395 tussen Oirschot en Hilvarenbeek

 1. Wie vraagt, krijgt antwoord!

  Geachte heer Merks,

  Naar aanleiding van de live uitzending over de reconstructie N395 Hilvarenbeek-Oirschot van maandag 24 januari jl. heeft u een tweetal vragen gesteld. In deze mail het antwoord op de betreffende vragen:

  Waar kunnen we het uiteindelijke ontwerp op het internet vinden?

  Zoals ook later nog vermeld tijdens de presentatie kunt u het definitieve ontwerp vinden op de website van de provincie: http://www.brabant.nl/N395. Bij het kopje ‘Zie ook’ onderaan de pagina vindt u de tekeningen van het definitieve ontwerp van fase 4. Op korte termijn vindt u hier ook het definitieve ontwerp van fase 3 en 2. Houdt u daarvoor de website in de gaten.

  Is er een zebra op de N395 gepland in Middelbeers bij het Doornboomplein?
  In het definitief ontwerp is opgenomen dat bij alle vier de aansluitingen van rotonde Doornboomplein voetgangersoversteekplaatsen (zebra’s) worden aangelegd.

  Ik vertrouw erop uw vragen hiermee te hebben beantwoord. Mocht meer vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via N395@bam.com of 070 – 370 05 21.

  Hartelijke groeten,
  namens BAM Infra

  mevr. Ted van Dam
  Omgevingsmanager

Geef een reactie

Ontdek meer van ZOUT

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading